Hjem / Om Lavendla / Lavendlas bærekraftsstipend

Lavendlas bærekraftsstipend

10 000 kr til bærekraftsprosjekt

Vi må aldri undervurdere viktigheten av bærekraftige og klimavennlige løsninger for å nå våre ambisiøse nasjonale og internasjonale utslippsmål. Lavendla skal selvfølgelig være en del av utviklingen og bidra på alle måter vi kan. Som et ledd i arbeidet med å blir mer klimavennlig, utlyser vi et stipend på 10 000 kr, knyttet til et essay eller forskning innen bærekraft og redusert klimapåvirkning.

Vi tar imot søknader til stipendet fra alle som skriver sin avsluttende oppgave på en norsk høyskole eller universitet. Oppgaven trenger ikke være rettet mot gravferdsbransjen, selv om det selvfølgelig hadde vært av spesiell interesse.

Slik søker du

Send søknaden som PDF på epost til [email protected]
Angi ”Lavendla Stipend Bærekraft 2022 – Ditt navn” i emnefeltet i eposten. Forklar i eposten hvordan din forskning bidrar til økt kunnskap om bærekraft.

Siste søknadsfrist

Vi tar i mot søknader frem til 31. desember 2022.

Spørsmål

Har du spørsmål om stipendet er du velkommen til å kontakte oss på [email protected]no

Vi gjør det vanskelige lettere

Livet setter oss på mange ulike prøvelser. En en de tøffeste kan være å miste en nær. Da trenger vi noen som kan stå med oss og lede oss fremover. Noen som hjelper oss skape struktur. Noen som alltid er der for å svare på alle våre spørsmål.

På Lavendla jobber vi for å være akkurat denne noen. Vårt er mål er nemlig å være byrået som gjør det vanskelige lettere. Det innebærer at vi tilbyr mange ulike måter å planlegge og gjennomføre en begravelse på, og vi kan være til hjelp med andre praktiske saker rundt et dødsfall. Vi hjelper deg på den måten det passer deg; i et møte, per telefon, eller direkte med vårt planleggingsverktøy på våre nettsider. Selvfølgelig alltid støttet av din personlige rådgiver.