23 65 11 00 Alle dager - hele døgnet
Hjem / Om Lavendla / Historie

Siden starten i 2014 har vi jobbet for å gjøre det vanskelige lettere. Med våre personlige begravelsesrådgivere er vi et verdifullt bidrag i en bransje som i Norge blir stadig mer digitalisert og strømlinjeformet.

Den nye tidens begravelsesbyrå

Ved å være transparente og lydhøre er vi alltid nære og tilgjengelige. Vi samarbeider bredt med lokale begravelsesbyråer og partnere og sammen skaper vi den avskjeden du ønsker og et fint minne å bære med deg.

Rådgivning med fokus på dine behov

For oss er det en selvfølge at du skal ha valgmuligheter selv i en vanskelig stund. Vi dømmer ingen av dine ønsker, dine forutsetninger er utgangspunktet.

Din adresse i sentrum

Planlegg en begravelse her på nettsiden, eller få hjelp fra oss. Hvis du ønsker å møtes i person, er det ikke vår adresse som er i sentrum, men din.

Tider som passer din hverdag

Rådgiverne våre oppfordres til å tilby tider som passer deg i hverdagen, noe som langt fra alltid er det samme som kontortid. Vi gjør alt vi kan for å passe inn i ditt puslespill.

Vårt kundeløfte

En innledende samtale med oss er gratis. Du skal kjenne deg fri til å starte en dialog med en eller flere rådgivere. Når du har funnet rett person for deg, setter vi sammen et tilbud i fellesskap.


Om du ønsker samtale hjemme, hos oss eller over telefon tilpasser vi oss deg og familiens behov. Vi er her for å hjelpe i en vanskelig periode, slik at du kan ta farvel. Du kan planlegge gravferden her på nettsidene eller kontakte oss i dag for å bestille møte med en av våre rådgivere. Vi gjør det vanskelig lettere.

Christian Huse, grunnlegger Lavendla Norge

Kan vi hjelpe deg?

Kan vi hjelpe deg? Ring oss på 23 65 11 00, eller fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.