Hjem / Om Lavendla

Vi kaller oss Lavendler, og alt vi gjør preges av vår vilje til å gjøre det vanskelige lettere.

Våre gravferdskonsulenter

Hos Lavendla finner du enkelt serviceinnstilte og profesjonelle rådgivere innen gravferdsfaget der du er.

Les mer >

Vår historie

Siden oppstarten i 2014 har vi siktet mot å gjøre det vanskelige lettere for pårørende. Vi støtter deg gjennom det praktiske, slik at du kan bruke din energi på å ta den avskjeden du ønsker.

Les mer >


Christian Huse
Daglig Leder, Lavendla Norge.

Vi profesjonaliserer bransjen og møter pårørende der de er, med enestående personlig hjelp fra våre dyktige konsulenter.


Våre gravferdskonsulenter

Bestill time og møt Lavendlas rådgivere.


begravningsrådgivare

Kontakt oss

Kundetilfredshet og service er Lavendlas viktigste verdier.

Les mer >

catharina looft

Lavendla Academy

Våre mest erfarne konsulenter utdanner også fremtidens konsulenter. For deg som virkelig ønsker å gjøre en forskjell for andre.

Les mer >

Tre medarbetare på Lavendla samlas runt en dator

Jobb med oss

Å jobbe for Lavendla betyr å jobbe for en virksomhet som hjelper mennesker. Dette gir jobben din hos oss en dypere mening.

Les mer om å jobbe hos Lavendla >


La kjærligheten leve videre

Vi syns det er viktig å hylle livet som er levd. På minnesidene våre deler slektninger og venner personlige minner i form av hilsener, bilder og videoer. På minnesiden kan du også se på seremonien digitalt slik at flere slektninger og venner får mulighet til å si farvel.

Vis minneside
Vis minneside
Vis minneside
Vis minneside
Vis minneside
Vis minneside

Vårt ansvar

VI har samlet informasjon på nettsiden så du kan planlegge en gravferd. Men om du heller ønsker å møte oss personlig er det din adresse som står sentrum. Vi har tilgang til lokaler i hele Norge.

Våre konsulenter er lokalisert over hele landet. Rådgiverne tilbyr samtaler i tider som passer deg, og ikke bare innenfor kontortid. Kveld eller helg.

Å miste en som er nær kan være krevende. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg der du er. Slik kan vi bidra til å gjøre det vanskelige litt lettere.

Vi kan hjelpe deg

Ring oss på 23 65 11 00 eller fyll inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. En første samtale med oss er gratis.

Katrine Bjerke – en av våre gravferdskonsulenter som du kan snakke med.