Hjem / Lag minneside

gode minner varmer hjertet

Lag minneside

På minnesiden vises livet som er levd. Når slekt og venner legger ut egne opplevelser med den avdøde gjennom bilder, videoer eller historier, får alle et større bilde av livet som er levd. Det gir glede og større mening.

La minnene leve videre

Minnesiden er et vakkert samlingssted for den nærmeste familien, og et sted der alle nære og kjære kan uttrykke sine følelser og dele minner. Minnesiden kan også brukes til å dele informasjon om bisettelse, minnesamvær og til å gi donasjoner til veldedige foreninger. Minnesiden er en gratis tjeneste for alle kunder som arrangerer begravelse med Lavendla. Du bestemmer selv om du vil vise minnesiden offentlig på lavendla.no eller privat via en lenke. Om du ønsker det kan du direktesende seremonien fra minnesiden.


Annonser & program

Det er vanlig å legge ut dødsannonse og program for seremonien på minnesiden. Herfra kan du enkelt skrive ut eller dele informasjon med venner og slektninger.

Gaveinnsamling

Du som pårørende kan ønske å donere til en veldedig forening i forbindelse med begravelsen. Informasjon om dette legges på minnesiden, slik at det blir enkelt å donere.

Påmelding til minnestund

På minnesiden kan gjester som ønsker å delta på minnesamværet, melde seg på. En oversikt over påmeldte kan administreres av oss eller deg. Velg det som passer deg, slik forsøker vi å gjøre det vanskelige lettere.

maria schubert begravningsrådgivare

Minnesiden gjør begravelsen mer personlig. Den er også en veldig god måte for familien å kommunisere med andre familiemedlemmer og venner på, og et sted for alle berørte å vise sin omsorg og støtte. Jeg anbefaler alltid familien å lage en minneside.

Malene Rødø Berg, Begravelsesrådgiver

Lysbildefremvisning

Når antallet opplastede bilder er fem eller flere på minnesiden, kommer muligheten for automatisk lysbildefremvisning frem. Dette kan brukes på minnesamværet hvis ønskelig.

Minnebok

Minnesiden er et fint utgangspunkt å lage en minnebok. Vi setter den opp for deg, og legger til de bildene dere ønsker, for eksempel fra bisettelsen og minnesamværet.

Blomster til begravelsen

Pårørende og venner som ønsker å bestille blomster til begravelsen, kan enkelt bestille på minnesiden. Vi sørger for din bestilling helt frem til kirken eller kapellet.

Slik oppretter du en minneside (kostnadsfritt)

  • Din personlige rådgiver hos Lavendla lager minnesiden og designer den tilpasset dine behov og ønsker. Snakk derfor med din dedikerte kontaktperson hos oss, så hjelper vi deg. Vær oppmerksom på at det kun er kunder av Lavendla som tilbys denne tjenesten.
  • Du velger selv om du vil at minnesiden skal være synlig for publikum via Lavendla.no, eller om du bare vil dele den med en mindre krets.
  • Vi anbefaler at du velger et fint bilde av den avdøde, samt et bakgrunnsbilde, så setter vi minnesiden opp. Har du ikke et bakgrunnsbilde, har vi mange bilder med naturelementer å foreslå for deg.
  • Ønsker du å opprette et minnefond for en veldedig forening på minnesiden? Informer din kontaktperson om dette, så blir det lagt inn slik at publikum enkelt kan donere.
  • På minnesiden kan du også ta imot påmeldinger til minnesamvær og streame seremonien om du ønsker det.

Vi kan hjelpe deg

Ring oss på 23 65 11 00 eller fyll inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Katrine Bjerke – en av våre gravferdskonsulenter som du kan snakke med.