GJØR DET VANSKELIGE LETTERE

Begravelsesbyrå Ullensaker

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Ullensaker

Hos Lavendla begravningsbyrå Ullensaker får du en personlig rådgiver som hjelper deg når noen er død. Vi har vakttelefon døgnet rundt og du velger selv om du vil møte begravelsesrådgiveren i et av våre lokaler eller ved et hjemmebesøk. Om du heller ønsker det, kan vi også møtes over telefon eller video.

Siden oppstarten i 2014 har Lavendla jobbet for at du som pårørende skal føle deg trygg og du skal få akkurat den hjelpen du trenger. Om du vil kan du velge rådgiver direkte fra vår hjemmeside ut fra tilgjengelighet, kompetanse og tidligere kundeomdømme.

Din rådgiver er din personlige støtte og følger raskt opp eventuelle spørsmål du måtte ha. For å sikre din trygghet er alle Lavendlas rådgivere er utdannede og sertifiserte i Lavendla Academy.

Kontakt oss på 23 65 11 00 så hjelper vi deg!

Lavendla begravelsesbyrå Ullensaker
Vi gjør det vanskelige lettere 

begravelsesbyrå møde Ullensaker

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Ullensaker

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Ullensaker

Vårt oppdrag er å tilrettelegge for at avskjeden blir som du ønsker. Vår erfaring er at lydhørhet kommer først, ekspertise og gode råd kommer senere. Derfor har vi bygget hele vår virksomhet rundt deg som pårørende.

Vårt mål er å gjøre det vanskelige lettere. Våre verdier forteller hvem vi er, og hvordan vi utfører vårt arbeid.

Med dine forutsetninger som utgangspunkt gir vi deg den støtten du trenger når du skal planlegge en gravferd.

Lydhørhet, Mot og Driv – Det er Lavendla.

Ofte stilte spørsmål

Hva hjelper Lavendla til med?

Lavendlas engasjerte begravelsesrådgivere hjelper pårørende organisere en gravferd når noen er død.

I tillegg til praktisk hjelp til transport av avdøde og planlegging og gjennomføring av gravferden er det ofte fint for pårørende å ha en trygg rådgiver som kan hjelpe å holde i trådene etter et dødsfall.

Hvordan kan jeg få hjelp av Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser seg ditt behov. Du og rådgiveren kan enten møtes hjemme hos deg, eller i våre lokaler, eller over telefon/video om det er flere som vil delta fra ulike steder.

Du selv velge hvilken av Lavendlas rådgivere du ønsker å få hjelp av, se dine lokale rådgivere her.

Hva koster en begravelse i Ullensaker?

En vanlig gravferd i Ullensaker koster gjerne mellom tretti og femti tusen kroner avhenigig av dine valg, men vi tilbyr gravferder fra 9.995 kr, og kan også tilby komplette gravferder innenfor maksbeløpet for NAVs behovsprøvde gravferdsstønad.

Se flere priseksempler her.

Når skal begravelsen gjennomføres?

Gravferden skal gjennomføres innen 10 virkedager etter dødsfallet.

Det er også mulig å gjennomføre seremonien som en urneseremoni etter en kremasjon, da kan det gå opptil 6 måneder.

Finnes det offentlige stønader til gravferden?

Ja. Mot en egenandel, dekker NAV båretransporten dersom den samlede avstanden til nærmeste naturlige gravsted over 20 km.

I tillegg er det mulig å søke NAV om behovsprøvd gravferdstønad dersom det ikke er midler i boet. Maks stønadsbeløp er 26 011 kr.

Hva er en minneside?

Foruten at minnesiden gir andre pårørende mulighet til å være med å minnes avdøde, er siden stedet hvor praktisk informasjon om gravferden er samlet.

Her annonseres tid og sted for seremonien og annen praktiske tjenester som påmelding til minnesamvær, streming av seremoni, blomsterhilsner, dødsannonser og programhefte.

Se Lavendlas minnesider her.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Ullensaker

I Ullensaker er våre gravferdskonsulenter lokalkjent og vil bistå med planleggingen av kirkelig, humanetisk, annen religiøs tilknytning eller livssynsnøytral begravelse. Vi forstår at hver enkelt har sine individuelle behov, og vil tilpasse planlegging og seremoni etter beste evne.

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Ullensaker

Din Lavendla gravferdskonsulent er behjelpelig med å organisere en livssynsnøytral begravelse eller bisettelse. Vi er opptatt av at avskjeden blir slik de pårørende ønsker den.

Ullensaker har følgende livssynsåpne seremonirom:

Furuset menighetsstue, Furuset kapell og Kløfta menighetssenter som alle tre har plass til ca 80 personer. Ullensaker kapell, som har plass til ca 200 personer, samt Hovin kapell og Mogreina kapell som begge har plass til ca 50 personer.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Ullensaker

En kirkelig begravelse vil foregå i henhold til kirkens liturgi for begravelser. Og din Lavendla gravferdskonsulent vil bistå med å avtale møte med presten i kirken der den avdøde tilhørte. Planlegging av bisettelse eller begravelse pågår i samarbeid mellom Lavendla, pårørende og prest.

Les mer Les mindre

Kirker i Ullensaker

Det er 5 kirker i Ullensaker, og disse er Ullensaker kirke, Hovin kirke, Furuset kirke, Mogreina kirke og Jessheim kirke. Våre gravferdskonsulenter vil bistå med å finne de rette lokalene også for minnesamvær etter seremonien om dere ønsker det. 

Les mer Les mindre

Gravplasser i Ullensaker

I Ullensaker er det fire gravplasser tilgjengelig. Disse er: Ullensaker – Hovin kirkegård, Ullensaker kirkegård, Furuset kirkegård og Mogreina kirkegård. Gravplassene er inndelt i ulike felt for kiste- og urnegrav, samt minnelund.

Les mer Les mindre