lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Ullensaker

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Ullensaker

Ditt Lavendla begravelsesbyrå Ullensaker, står klar til å hjelpe deg så snart vi hører fra deg. Vi har erfaring med at å miste noen kan skape mange og ulike følelser, og tar deg i mot akkurat som du er.

Personlig begravelsesrådgiver. Hos Lavendla får du en personlig rådgiver som sørger for en trygg prosess rundt planleggingen og gjennomføringen av gravferden. Vedkommende er din dedikerte kontaktperson hele veien.

Møter deg der du er. Ta kontakt i dag, så avtaler vi et møte. Er det best for deg at vi kommer hjem til deg? Du eller dere kan også komme til våre lokaler. Vi har også god erfaring med å gjøre planleggingen over telefon eller videomøte. Vi er her for å gjøre det vanskelige lettere. Begravelsesbyrå Ullensaker

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Ullensaker

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Ullensaker

Lavendla begravelsesbyrå i Ullensaker tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Ullensaker

I Ullensaker er våre gravferdskonsulenter lokalkjent og vil bistå med planleggingen av kirkelig, humanetisk, annen religiøs tilknytning eller livssynsnøytral begravelse. Vi forstår at hver enkelt har sine individuelle behov, og vil tilpasse planlegging og seremoni etter beste evne.

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Ullensaker

Din Lavendla gravferdskonsulent er behjelpelig med å organisere en livssynsnøytral begravelse eller bisettelse. Vi er opptatt av at avskjeden blir slik de pårørende ønsker den.

Ullensaker har følgende livssynsåpne seremonirom:

Furuset menighetsstue, Furuset kapell og Kløfta menighetssenter som alle tre har plass til ca 80 personer. Ullensaker kapell, som har plass til ca 200 personer, samt Hovin kapell og Mogreina kapell som begge har plass til ca 50 personer.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Ullensaker

En kirkelig begravelse vil foregå i henhold til kirkens liturgi for begravelser. Og din Lavendla gravferdskonsulent vil bistå med å avtale møte med presten i kirken der den avdøde tilhørte. Planlegging av bisettelse eller begravelse pågår i samarbeid mellom Lavendla, pårørende og prest.

Les mer Les mindre

Kirker i Ullensaker

Det er 5 kirker i Ullensaker, og disse er Ullensaker kirke, Hovin kirke, Furuset kirke, Mogreina kirke og Jessheim kirke. Våre gravferdskonsulenter vil bistå med å finne de rette lokalene også for minnesamvær etter seremonien om dere ønsker det. 

Les mer Les mindre

Gravplasser i Ullensaker

I Ullensaker er det fire gravplasser tilgjengelig. Disse er: Ullensaker – Hovin kirkegård, Ullensaker kirkegård, Furuset kirkegård og Mogreina kirkegård. Gravplassene er inndelt i ulike felt for kiste- og urnegrav, samt minnelund.

Les mer Les mindre