lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Notodden

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Notodden

Ditt begravelsesbyrå Notodden har dedikerte begravelsesrådgivere som står klar til å støtte og gjøre deg trygg i en sårbar og uoversiktlig tid. 

Enkel og rask hjelp. Etter du har tatt kontakt med oss, er vi raskt ute med å avtale et møte med deg. Du kan velge om du ønsker at vår begravelsesrådgiver skal komme hjem til deg, om du ønsker å komme til vårt begravelsesbyrå Notodden eller om du ønsker å planlegge begravelsen/bisettelsen over videomøte eller telefon. 

Begravelsesbyrå Notodden

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Notodden

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Notodden

Lavendla begravelsesbyrå i Notodden tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Notodden

Våre begravelsesrådgivere vil sørge for alt det praktiske rundt planlegging og organisering av kirkelig, annen trosretning, humanetisk eller livssynsåpen begravelse i Notodden. Vi har erfaring med mange ulike seremonier og er mest opptatt av at det blir slik du og de andre etterlatte ønsker.

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Notodden

Din begravelsesrådgiver i Notodden hjelper deg med å planlegge en humanetisk eller livssynsåpen begravelse. Vi bistår med alle detaljene som skal til for at bisettelsen blir en verdig avskjed for deg og dine. Vi er også behjelpelige med å finne egnede lokaler til et minnesamvær i etterkant av seremonien om det er ønskelig. 

Notodden kapell er blant lokalene som benyttes til livssynsåpne begravelses-seremonier i Notodden. For andre egnede lokaler kan du ta kontakt med din Lavendla begravelsesrådgiver.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse Notodden

Ved planlegging av en kirkelig begravelse i Notodden, vil din dedikerte begravelsesrådgiver ta kontakt med presten og avtale et møte. Sammen med presten vil dere gå gjennom praktiske opplysninger rundt begravelsen og hvordan denne vil foregå. Men som nærmeste pårørende får dere også anledning til å snakke om de vonde og såre følelsene som sorgen bærer med seg.

Vi i Lavendla begravelsesbyrå Notodden, tar hånd om alt det praktiske og syr det hele sammen slik at gjennomføringen går som planlagt.

Les mer Les mindre

Kirker i Notodden

Notodden kirke er en av kirkene du finner i Notodden. Den har en kapasitet på 330 plasser. 

Les mer Les mindre

Gravplasser i Notodden

Notodden gravlund er en av de tilgjengelige gravplassene du finner i Notodden. I 2021 ble det annonsert at gravplassen utvides og vil få en omfattende rehabilitering. Gravlunden vil blant annet få en norsk urnevegg, som vil være en av de første helt nye urneveggene som er laget på mange tiår. Gravplassen vil få cirka 1500 nye graver til kister, og vil også få ny Navnet Minnelund og Unavnet Minnelund. 

Les mer Les mindre