lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Nordstrand

Kontakt oss

Ring alle dager 23 65 11 00

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Nordstrand

Lavendlas begravelsesrådgivere ønsker deg velkommen inn i våre lokaler på Nordstrand eller vi kan komme hjem til deg. Vi har også god erfaring med å bruke telefon eller videokonferanse. Vi er tilgjengelig på telefon og e-post og tar kontakt så snart vi hører fra deg. 

Personlig rådgiver. Hos Lavendla får du en personlig begravelsesrådgiver som følger deg i hele prosessen fra planlegging til gjennomføring av gravferd. Vi er kjent med at det å miste noen kan skape mange og ulike følelser og tar deg i mot akkurat som du er. Vår rådgiver er lokalkjent og vil veilede deg med å velge ut den beste lokasjonen for begravelse eller bisettelse, og minnesamvær om du ønsker det. 

Ansvar for alle detaljer. Vi i Lavendla tar ansvar for alle detaljer som skal på plass i forbindelse med den gravferden dere ønsker. Vårt fokus er å gjøre det vanskelige lettere, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg.

Begravelsesbyrå Nordstrand

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Nordstrand

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Nordstrand

Lavendla begravelsesbyrå i Nordstrand tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Nordstrand

Enten du ønsker en tradisjonell kirkelig begravelse, annen religion, humanetisk eller livssynsåpen bisettelse så er Lavendlas lokalkjente gravferdskonsulenter her for å hjelpe deg. 

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Nordstrand

Ved en livssynsåpen bisettelse står dere som pårørende fritt til å velge innholdet i seremonien. Og kanskje hadde den avdøde egne ønsker? Det kan være en god start å snakke om på planleggingsmøte med dere. Det finnes mange måter å gjennomføre en seremoni på, og vi vil hjelpe dere med alternativene og valgene som må tas. I en livssynsåpen bisettelse brukes et livssynsåpent seremonirom. Kirkelige begravelser kan også benytte seg av de livssynsåpne.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Nordstrand

I en  tradisjonell kistebegravelse bæres kisten ut til gravstedet som avslutning på seremonien i kirken. Dersom avdøde skal kremeres kan kisten bli stående og senkes ned eller bæres ut i bil som frakter avdøde videre.

Lavendla hjelper deg med alt det praktiske rundt planlegging, bestilling av blomster, musikalske innslag, lokale og minnesamvær.

 

Les mer Les mindre

Kirker i Nordstrand

I Nordstrand finner du to kirker, og kan velge mellom Nordstrand kirke og Ljan kirke til begravelse. 

Nordstrand kirke har en kapasitet på 480 mennesker.

Ljan kirke har en kapasitet på 180.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Nordstrand

I Nordstrand finner du 2 gravlunder. Den ene er ved Ekebergveien på Nordstrand kirkegård, mens den andre er Bekkelaget urnelund, som er plassert ved Sandstuveien.

Les mer Les mindre