lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Nittedal

Lavendla Begravelsesbyrå Nittedal

Velkommen til ditt begravelsesbyrå Nittedal. Hos Lavendla finner du begravelsesrådgivere med erfaring. Vi sørger for trygge rammer for planleggingen av gravferden. 

Personlig rådgiver. Hos Lavendla får du en personlig rådgiver som er der for deg gjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring. Vi er her for å gjøre det vanskelige lettere, og tar deg i mot akkurat som du er. 

Hjemmebesøk eller besøk oss i våre lokaler. Ta kontakt så hører du snart fra oss. Du kan velge om du vil komme til våre lokaler i Nittedal, eller om du ønsker at vi skal komme hjem til deg. Vi har også god erfaring med å gjøre planleggingen over telefon eller videomøte. Begravelsesbyrå Nittedal

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Nittedal

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Nittedal

Lavendla begravelsesbyrå i Nittedal tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Nittedal

Din personlige Lavendla-rådgiver støtter deg i det du står i, og tar ansvar for alt det praktiske rundt bisettelsen. Vi hjelper deg med arrangering av kirkelig, annen religionstilknytning, humanistisk og livssynsnøytral begravelse. Vårt fokus er at du og de etterlatte skal få tatt et farvel på den måten dere ønsker det.

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Nittedal

Lavendla Nittedal har god kjennskap med å planlegge livssynsåpen begravelse. I en livssynsåpen bisettelse er dere som pårørende frie til å velge alt innholdet i seremonien. Vi hjelper deg med å finne lokale, gravlund og hjelper med alt det administrative som for eksempel bestilling av kiste, urne, blomster og musikk. 

 

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Nittedal

En kirkelig begravelse er som en gudstjeneste og inneholder salmer, skriftopplesing fra Bibelen og klokker som ringer fra klokketårnet. En kirkelig bisettelse har samme seremoni som en kistebegravelse, men er derimot ulik etter at seremonien i kirken eller kapellet er ferdig.

Etter en kirkelig begravelses-seremoni er det vanlig at kisten bæres ut av nærmeste pårørende, og til den klargjorte gravlunden. Etter en kirkelig bisettelses-seremoni senkes kisten ned i gulvet, eller den bæres ut til en ventende kistebil som vil kjøre kisten videre til krematoriet.

Dersom du ønsker minnesamvær etter begravelsen, er vi behjelpelige med alle detaljer.

Les mer Les mindre

Kirker i Nittedal

I Nittedal er det 3 kirker som kan benyttes for begravelse og bisettelse. Du finner Hakadal kirke, Nittedal kirke og Rotnes kirke. 

Hakadal kirke har kapasitet på 150 sitteplasser.

Nittedal kirke har 375 sitteplasser. 

Les mer Les mindre

Gravplasser i Nittedal

Det er to gravlunder som kan benyttes for Nittedals og Hakadals beboere. Disse er Nittedal kirkegård og Hakadal kirkegård

Les mer Les mindre