lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Mysen

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Mysen

Med ro og trygghet tar vi imot pårørende til vårt begravelsesbyrå Mysen. Å miste en av sine nærme kan kjennes tungt og vanskelig, og setter deg i en krevende situasjon. Våre begravelsesagenter er her for å bistå med alt det praktiske rundt begravelsen. 

Din egen tildelte begravelseskonsulent. Hos Lavendla begravelsesbyrå Mysen får du raskt tildelt din egen konsulent som vil være din rådgiver og samarbeidspartner under planlegging av begravelse eller bisettelse.

Kontakt oss, og få raskt svar. Fra du kontakter oss på nett, telefon eller e-post så er vi raske med å komme tilbake til deg og sette igang med planleggingen av begravelsen. 

Skifte og arv – vi har egne rådgivere som bistår. Hos Lavendla har vi egne jurister som kan hjelpe med alle spørsmål du måtte ha rundt skifte og tingretten (tidligere kalt skifteretten). 

Begravelsesbyrå Mysen

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Mysen

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Mysen

Lavendla begravelsesbyrå i Mysen tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Mysen

Hos Lavendla begravelsesbyrå Mysen vil du som pårørende bli ivaretatt, og din begravelsesagent vil gjøre sitt beste for å tilpasse begravelsen etter de etterlattes ønsker. Vi vet at alle har individuelle behov, og vil anpasse seremonien slik at du får tatt et verdig farvel med den avdøde. 

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse Mysen

En kirkelig begravelse består av en seremoni i regi av Den Norske Kirke. Liturgien som følges, har fastsatte rammer som gjør at tilhørerne føler seg trygge. En kristen begravelse inneholder ulike momenter som salmer, skriftlesing fra Bibelen, orgel- eller pianospill og bønn. I forbindelse med en kirkelig begravelse eller bisettelse, vil din agent hos Lavendla sørge for at du får time hos presten som skal avholde seremonien. Dette vil skje kort tid etter at dere tar kontakt med oss.

Les mer Les mindre

Borgerlig, humanistisk eller livssynsåpen begravelse i Mysen

Norge er i et skifte, og hos Lavendla møter vi flere som ønsker en livssynsnøytral begravelse eller bisettelse enn før. I Mysen er våre konsulenter lokalkjente, og kjenner til hvilke lokaler og områder som vil passe for å arrangere en borgerlig, humanistisk eller livssynsåpen begravelse. Uansett hvilken type avskjed pårørende ønsker å ta med den avdøde, så er våre begravelsesagenter her for å bistå.

Les mer Les mindre

Kirker i Mysen

Det er syv ulike kirker i Mysen. Disse er:

 • Degernes kirke, kapasitet: 230 plasser
 • Eidsberg kirke, kapasitet: 400 plasser
 • Hærland kirke, kapasitet: 400 plasser
 • Mysen kirke, kapasitet: 280 plasser
 • Os kirke, kapasitet: 170 plasser
 • Rakkestad kirke, kapasitet: 230 plasser
 • Trøgstad kirke, kapasitet: 400 plasser
 • Trømborg kirke, kapasitet: 250 plasser
Les mer Les mindre

Kapell i Mysen

Det er tre tilgjengelige kapell i Mysen. Og disse er:

 • Degernes kapell, med en kapasitet på 50 plasser
 • Eidsberg kapell, med en kapasitet på 130 plasser
 • Rakkestad kapell, kapasitet på 150 plasser
Les mer Les mindre

Gravplasser i Mysen

I Mysen er det kun en gravlund, og det er kirkegården til Mysen kirke. Indre Østfold har derimot flere kirkegårder å velge mellom, og avhengig av hvor den avdøde tilhørte vil dere kunne komme med ønsker til hvor dere ønsker at den avdøde skal gravlegges.

Les mer Les mindre