GJØR DET VANSKELIGE LETTERE

Begravelsesbyrå Lørenskog

Kontakt oss

Storgata 45, Lillestrøm (samtale etter avtale)
Ring alle dager 23 65 11 00

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Lørenskog

Hos Lavendla begravningsbyrå Lørenskog får du en personlig rådgiver som hjelper deg når noen er død. Vi har vakttelefon døgnet rundt og du velger selv om du vil møte begravelsesrådgiveren i et av våre lokaler eller ved et hjemmebesøk. Om du heller ønsker det, kan vi også møtes over telefon eller video.

Siden oppstarten i 2014 har Lavendla jobbet for at du som pårørende skal føle deg trygg og du skal få akkurat den hjelpen du trenger. Om du vil kan du velge rådgiver direkte fra vår hjemmeside ut fra tilgjengelighet, kompetanse og tidligere kundeomdømme.

Din rådgiver er din personlige støtte og følger raskt opp eventuelle spørsmål du måtte ha. For å sikre din trygghet er alle Lavendlas rådgivere er utdannede og sertifiserte i Lavendla Academy.

Kontakt oss på 23 65 11 00 så hjelper vi deg!

Lavendla begravelsesbyrå Lørenskog
Vi gjør det vanskelige lettere

begravelsesbyrå møde Lørenskog

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Lørenskog

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Lørenskog

Vårt oppdrag er å tilrettelegge for at avskjeden blir som du ønsker. Vår erfaring er at lydhørhet kommer først, ekspertise og gode råd kommer senere. Derfor har vi bygget hele vår virksomhet rundt deg som pårørende.

Vårt mål er å gjøre det vanskelige lettere. Våre verdier forteller hvem vi er, og hvordan vi utfører vårt arbeid.

Med dine forutsetninger som utgangspunkt gir vi deg den støtten du trenger når du skal planlegge en gravferd.

Lydhørhet, Mot og Driv – Det er Lavendla.

Ofte stilte spørsmål

Hva hjelper Lavendla til med?

Lavendlas engasjerte begravelsesrådgivere hjelper pårørende organisere en gravferd når noen er død.

I tillegg til praktisk hjelp til transport av avdøde og planlegging og gjennomføring av gravferden er det ofte fint for pårørende å ha en trygg rådgiver som kan hjelpe å holde i trådene etter et dødsfall.

Hvordan kan jeg få hjelp av Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser seg ditt behov. Du og rådgiveren kan enten møtes hjemme hos deg, eller i våre lokaler, eller over telefon/video om det er flere som vil delta fra ulike steder.

Du selv velge hvilken av Lavendlas rådgivere du ønsker å få hjelp av, se dine lokale rådgivere her.

Hva koster en begravelse i Lørenskog?

En vanlig gravferd i Lørenskog koster gjerne mellom tretti og femti tusen kroner avhenigig av dine valg, men vi tilbyr gravferder fra 9.995 kr, og kan også tilby komplette gravferder innenfor maksbeløpet for NAVs behovsprøvde gravferdsstønad.

Se flere priseksempler her.

Når skal begravelsen gjennomføres?

Gravferden skal gjennomføres innen 10 virkedager etter dødsfallet.

Det er også mulig å gjennomføre seremonien som en urneseremoni etter en kremasjon, da kan det gå opptil 6 måneder.

Finnes det offentlige stønader til gravferden?

Ja. Mot en egenandel, dekker NAV båretransporten dersom den samlede avstanden til nærmeste naturlige gravsted over 20 km.

I tillegg er det mulig å søke NAV om behovsprøvd gravferdstønad dersom det ikke er midler i boet. Maks stønadsbeløp er 26 011 kr.

Hva er en minneside?

Foruten at minnesiden gir andre pårørende mulighet til å være med å minnes avdøde, er siden stedet hvor praktisk informasjon om gravferden er samlet.

Her annonseres tid og sted for seremonien og annen praktiske tjenester som påmelding til minnesamvær, streming av seremoni, blomsterhilsner, dødsannonser og programhefte.

Se Lavendlas minnesider her.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Lørenskog

Om du skal planlegge begravelse i Lørenskog, vil våre begravelsesrådgivere være på plass for å hjelpe deg. Vi er lokalkjente og vil bistå med å finne egnede lokaler for den seremonien dere ønsker. Kanskje hadde avdøde ønsker vedrørende sin egen gravferd? Det er et godt sted å begynne praten i planleggingsmøte med oss.

Vi arrangerer tradisjonell kistebegravelse og kremasjon med urnenedsettelse med eller uten påfølgende minnesamvær. Vi arrangerer også humanetisk, annen religion eller livssynsåpne gravferder. 

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Lørenskog

Ved livssynsåpen bisettelse står dere som pårørende fritt til å velge hvor det skal skje og innholdet på selve seremonien. Om du ønsker en humanetisk eller livssynsåpen begravelse i Lørenskog vil Lavendlas gravferdskonsulenter foreslå egnede lokaler. Ta kontakt i dag, så vil vi hjelpe deg med å skreddersy bisettelsen slik at du får tatt et siste farvel på den måten du og dine ønsker.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Lørenskog

En kirkelig begravelse i Lørenskog kan være enten en kistebegravelse eller bisettelse. Og dette vil som oftest skje i regi av Den Norske kirke. Vi i Lavendla arrangerer møte mellom pårørende og prest slik at du kan få tilpasset begravelsen slik du ønsker.

I tillegg til Lørenskog sykehjem og Stalsberghagen krematoriums store og lille kapell, finnes det en rekke andre lokaler som kan brukes til begravelsesseremonier i Lørenskog. Blant disse er blant annet minnestundsrommet på Rolvsrudhjemmet, Storstua på Lørenskog hus og Vasshjulet i Lørenskog hus.

Rolfsrudhjemmet minnestundsrommet har plass til 20 personer og er et godt egnet lokale dersom du ønsker en enkel seremoni med få deltagere.

Lørenskog hus storstua ligger i annen etasje og salen tar 180 personer. Vasshjulet, som også ligger i andre etasje, er den minste salen og rommer 112 personer.

Stalsberghaven krematorium store kapell har plass til om lag 200 personer og lille kapell ca. 50 personer. Begge kapellene er mye brukt, både til kristelige og livssynsåpne seremonier.

Les mer Les mindre

Kirker i Lørenskog

I Lørenskog har du tre tilgjengelige kirker for begravelse. Disse er Fjellhamar kirke, Lørenskog kirke og Skårer kirke.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Lørenskog

Lørenskog har kun 1 kirkegård og gravlund, og den er plassert ved Lørenskog kirke. På gravlunden finnes det eget felt for muslimer og buddhister, samt egnet felt for barn og urnegraver i tillegg til et område for kistebegravelser.

Les mer Les mindre