lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Lørenskog

Kontakt oss

Ring alle dager 23 65 11 00

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Lørenskog

Lavendla er her for deg når du har mistet noen. Vi bistår med all praktisk hjelp i forbindelse med planleggingen av en begravelse eller bisettelse i Lørenskog. Våre begravelsesrådgivere er kjent med at det kan oppstå mange og ulike følelser, og møter deg akkurat der du er.

Rask hjelp når du trenger det. Vi tar kontakt med deg så snart vi hører fra deg. Vil du at vi skal komme hjem til deg? Eller vil du møte oss i våre lokaler? Vi har også god erfaring med å bruke telefon eller videokonferanse. Vi tilpasser oss din hverdag og avtaler tid og sted utifra din hvedag.

Personlig rådgiver. Hos Lavendla får du en personlig rådgiver som følger deg hele veien fra planlegging til gjennomføring av gravferd. Ta kontakt i dag, så er prosessen i gang. Vi gjør det vanskelige lettere.

Begravelsesbyrå Lørenskog

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Lørenskog

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Lørenskog

Lavendla begravelsesbyrå i Lørenskog tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Lørenskog

Om du skal planlegge begravelse i Lørenskog, vil våre begravelsesrådgivere være på plass for å hjelpe deg. Vi er lokalkjente og vil bistå med å finne egnede lokaler for den seremonien dere ønsker. Kanskje hadde avdøde ønsker vedrørende sin egen gravferd? Det er et godt sted å begynne praten i planleggingsmøte med oss.

Vi arrangerer tradisjonell kistebegravelse og kremasjon med urnenedsettelse med eller uten påfølgende minnesamvær. Vi arrangerer også humanetisk, annen religion eller livssynsåpne gravferder. 

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Lørenskog

Ved livssynsåpen bisettelse står dere som pårørende fritt til å velge hvor det skal skje og innholdet på selve seremonien. Om du ønsker en humanetisk eller livssynsåpen begravelse i Lørenskog vil Lavendlas gravferdskonsulenter foreslå egnede lokaler. Ta kontakt i dag, så vil vi hjelpe deg med å skreddersy bisettelsen slik at du får tatt et siste farvel på den måten du og dine ønsker.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Lørenskog

En kirkelig begravelse i Lørenskog kan være enten en kistebegravelse eller bisettelse. Og dette vil som oftest skje i regi av Den Norske kirke. Vi i Lavendla arrangerer møte mellom pårørende og prest slik at du kan få tilpasset begravelsen slik du ønsker.

I tillegg til Lørenskog sykehjem og Stalsberghagen krematoriums store og lille kapell, finnes det en rekke andre lokaler som kan brukes til begravelsesseremonier i Lørenskog. Blant disse er blant annet minnestundsrommet på Rolvsrudhjemmet, Storstua på Lørenskog hus og Vasshjulet i Lørenskog hus.

Rolfsrudhjemmet minnestundsrommet har plass til 20 personer og er et godt egnet lokale dersom du ønsker en enkel seremoni med få deltagere.

Lørenskog hus storstua ligger i annen etasje og salen tar 180 personer. Vasshjulet, som også ligger i andre etasje, er den minste salen og rommer 112 personer.

Stalsberghaven krematorium store kapell har plass til om lag 200 personer og lille kapell ca. 50 personer. Begge kapellene er mye brukt, både til kristelige og livssynsåpne seremonier.

Les mer Les mindre

Kirker i Lørenskog

I Lørenskog har du tre tilgjengelige kirker for begravelse. Disse er Fjellhamar kirke, Lørenskog kirke og Skårer kirke.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Lørenskog

Lørenskog har kun 1 kirkegård og gravlund, og den er plassert ved Lørenskog kirke. På gravlunden finnes det eget felt for muslimer og buddhister, samt egnet felt for barn og urnegraver i tillegg til et område for kistebegravelser.

Les mer Les mindre