lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Lillestrøm

Kontakt oss

Ring alle dager 23 65 11 00

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Lillestrøm

Lavendla begravelsesbyrå Lillestrøm ønsker deg velkommen. Våre gravferdskonsulenter vil ta deg godt imot, og sørge for at du finner roen på at vi tar oss av alt det praktiske rundt planleggingen av gravferden. Vi er her for å gjøre det vanskelige lettere.

  • Trygghet og forståelse. Vi har forståelse for at du kan ha det vanskelig nå. Alle er ulike, og vi møter deg akkurat der du er. Ønsker du en livssynsåpen avskjedsstund i egnede lokaler eller begravelse i en kirke? Lavendlas gravferdskonsulenter hjelper deg.
  • Lett tilgjengelige og raskt på plass. Vi følger raskt opp alle henvendelser og vil tildele deg din personlige Lavendla gravferdskonsulent, så snart vi har hørt fra deg. Vedkommende vil ta deg gjennom alle detaljene på en ryddig måte. Vi kan samtales på telefon, via video eller du kan komme til et av våre lokaler. Våre gravferdskonsulenter kommer også gjerne hjem til deg, dersom det passer best for din hverdagslogistikk.

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Lillestrøm

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Lillestrøm

Lavendla begravelsesbyrå i Lillestrøm tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Lillestrøm

Du får en dedikert begravelsesrådgiver hos Lavendla Lillestrøm. Begravelsesrådgiveren vil følge deg og dine i hele prosessen med planlegging og gjennomføring av alt det praktiske før, under og etter bisettelsen.

Vi ønsker å gi deg som pårørende mulighet til å senke skuldrene og være tilstede for dine nærmeste. Vi ønsker å gjøre det vanskelige lettere.

Lavendla begravelsesrådgivere i Lillestrøm er godt kjent med å sette i stand en tilpasset bisettelse, med påfølgende minnestund. Vi har også god erfaring med å planlegge og gjennomføre tradisjonell kirkelig begravelse. 

Vi hjelper deg også med planlegging av kremasjon og urnenedleggelse eller kistegravlegging. Vi kjenner til kirker, livssynsåpne seremonirom, egnede lokaler for minneseremoni og gravlunder i ditt nærområde.

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Lillestrøm

Hos Lavendla er våre gravferdskonsulenter kjent med å skreddersy bisettelser og påfølgende seremonier. Vi hjelper deg med å planlegge, tilrettelegge og sørge for alt det praktiske rundt en humanistisk eller livssynsåpen begravelse.

Les mer Les mindre

Livssynsåpne seremonirom Lillestrøm

Blant livssynsåpne seremonirom du kan velge mellom i Lillestrøm finner du Stalsberghagen, Skedsmotun bo- og behandlingssenter og St. Magnus katolske kirke. Ta kontakt med din Lavendla gravferdskonsulent Lillestrøm, så vil vi hjelpe deg.

Stalsberghagen krematorium store kapell har 200 sitteplasser og parkering på utsiden.

Stalsberghagen krematorium lille kapell har 50 sitteplasser og parkering på utsiden.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse Lillestrøm

Du kan avholde kirkelig begravelse for den avdøde i Lillestrøm i utvalgte kirker. Våre Lavendla begravelsesagenter er lokalkjente og vil komme med oversikten til deg dersom du er usikker på hvor du ønsker å holde bisettelsen.

En begravelse i en av Lillestrøms kirker vil være i kirkens regi. Som en del av seremonien vil det være salmesang, opplesing fra Bibelen, preken og minnetale.  Lavendla vil være behjelpelige med å finne andre innslag, det være seg diktlesing, musikkinnslag eller sang. Våre gravferdskonsulenter vil lytte til deg, og sørge for at alle etterlatte får tatt et verdig farvel med den avdøde.

Les mer Les mindre

Kirker i Lillestrøm

Etter at Fet, Skedsmo og Sørum kommune ble slått sammen fra 2020, har de sammen fått navnet Lillestrøm. Lillestrøm var tidligere en by i Skedsmo kommune, men har nå fått tildelt kommune-status. Det er derfor mange kirker å velge mellom dersom du skal ha begravelse i Lillestrøm. 

Oversikten over kirker i Lillestrøm inneholder Blaker kirke, Dalen kirke, Fet kirke, Frogner gamle kirke, Frogner nye kirke, Lørenskog kirke, Stalsberghagen krematorium, Øvre Rælingen kirke, Lillestrøm kirke, Skedsmo kirke, Strømmen kirke og Sørum kirke. Nedenfor har vi skrevet litt om de mest populære kirkene i Lillestrøm kommune.

Frogner gamle kirke har kapasitet på 350 personer. Kirken har parkering utenfor.

Blaker kirke har kapasitet med plass til 450 mennesker. Kirken har parkering utenfor og ligger et steinkast unna Blaker togstasjon.

Dalen Kirke i Gan (tidligere Dalen Kapell) har kapasitet på 120 sitteplasser, og kirken har parkeringsplass utenfor.

Fet Kirke i Fetsund har kapasitet på 700 personer og har god parkering rett utenfor.

Skedsmo kirke har kapasitet på 500 personer og parkeringsplass med litt gangavstand. 

Strømmen kirke har kapasitet til 300 personer. Kirken har parkering utenfor og andre parkeringsmuligheter i gangavstand. 

Lillestrøm kirke har en kapasitet på 600 mennesker, og er ofte brukt til julekonserter, vielser, begravelser, gudstjenester og andre type seremonier. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer Les mindre

Gravplasser i Lillestrøm

Vi hjelper deg med å finne den rette gravlunden for den avdøde. På noen av gravplassene kan du velge mellom ordinære kistegraver, egne gravfelt for muslimer som er vendt mot Mekka, urnegraver og egne gravfelt for anonym gravlegging. Blant gravplasser i Lillestrøm finner du Stalsberghagen gravlund og krematorium, Blaker, Enebakkneset, Fet, Frogner, Stalsberg, Skedsmo og Sørum.

Les mer Les mindre