lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Lier

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Lier

Hos oss finner du lokalkjente og trygge begravelsesrådgivere som hjelper deg i det du står i. 

Lett tilgjengelig og tilstede. Vi i Lavendla Lier kommer raskt på plass etter at du har tatt kontakt med oss. Vi kan møtes hjemme hos deg, i et av våre lokaler, på telefon eller i et videomøte. 

Hjelper deg med planleggingen og alt det praktiske. Vi forstår at det kan oppstå mange og ulike følelser når noen dør. Derfor er vi her for å ta ansvaret for planleggingen og alt det praktiske rundt gravferden. Din begravelsesrådgiver er din dedikerte kontaktperson i hele prosessen. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at alt blir sørget for, slik at du og dere får en verdig og fin avskjed. 

Begravelsesbyrå Lier

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Lier

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Lier

Lavendla begravelsesbyrå i Lier tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Lier

Våre begravelsesrådgivere hjelper deg med å velge type gravferd, lokaler for seremonien (kirke eller annet seremonirom), gir deg informasjon om gravplasser samt har forslag til lokaler for minneseremoni etter gravferden, dersom dere ønsker dette. I tillegg til å hjelpe deg med alle detaljene i selve begravelsesseremonien.

Ta kontakt med oss så avtaler vi et møte. Vi kan komme hjem til deg, ta samtalen på telefon eller video, eller du kan besøke oss i våre lokaler. Hos Lavendla begravelsesbyrå blir du ivaretatt fra første stund. Vi er her for å gjøre det vanskelige lettere.

Les mer Les mindre

Livssynsåpen begravelse Lier

I en livssynsåpen bisettelse kan dere som pårørende selv bestemme alt innhold. Dermed kan dere få en avslutning med den avdøde akkurat slik dere ønsker den.

Åssiden kapell er det mest brukte. Kapellet har egen gravlund rett ved siden av. Selv om kapellet ikke lenger er en del av Lier kommune, vil kapellet kunne benyttes av de som tilhører Lier. Kapellet har kapasitet på 120 plasser.

Les mer Les mindre

Kirkelige begravelse i Lier

I Lier kan vi hjelpe deg med å planlegge kirkelig begravelse eller bisettelse. Lavendla Lier hjelper deg med å finne den rette kirken eller annet seremonirom. En kirkelig begravelse skjer i tråd med Den Norske Kirkes liturgi for begravelser, med noen få unntak. En begravelsesseremoni ligner en gudstjeneste, og har blant annet følgende elementer inkludert:

  • Preludium og postludium som spilles før og etter seremonien i kirken
  • Skriftlesing fra Bibelen
  • Minnetale
  • Salmer

I tillegg kan dere som pårørende velge musikkinnslag dere ønsker fremført som solosang/musikk eller allsang. Dere er også med på å bestemme, sammen med presten, hvilke salmer som skal fremføres.

Les mer Les mindre

Kirker i Lier

I dag finner du 6 kirker i Lier-området: Sylling kirke, Frogner kirke, Gullaug kirke, Lierskogen kirke, Tranby kirke og Sjåstad kirke. Våre gravferdskonsulenter hjelper deg med å finne ut hvilken kirke den avdøde tilhører, dersom det ønskes en kistebegravelse.

Frogner kirke er den mest brukte kirken til gravferder i Lier-området. Kirken har en kapasitet på 300 plasser.

Gullaug kirke. Kirken ble innviet i 1905, og har en kapasitet på 100 sitteplasser.

Tranby kirke. Langkirken har plass til 240 personer.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Lier

Lier kommune har fire gravlunder. Disse er plassert i nærheten av Frogner kirke, Tranby kirke, Sylling kirke og Sjåstad kirke. Flere av gravplassene er tilpasset befolkningen i kommunen uavhengig av livssyn, tro og kulturell bakgrunn.

Les mer Les mindre