lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Hole

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Hole

Ditt begravelsesbyrå Hole tar varmt imot pårørende som står i en tung tid. I en sorgprosess kan det være vanskelig å være handlekraftig, og derfor står våre fagsterke begravelsesrådgivere klar til å sørge for alt det praktiske rundt planlegging og organisering av begravelsen.

Raskt tilgjengelig. Når du tar kontakt med ditt begravelsesbyrå Hole, er vi raskt med å avtale et møte slik at vi får kommet i gang med planleggingen. Du får tildelt til egen dedikerte begravelsesrådgiver som vil følge opp pårørende gjennom hele prosessen.

Vi møtes der du ønsker. Om du vil møte oss i våre lokaler eller innenfor de trygge rammene i ditt eget hjem, er det opp til deg som pårørende. Vi er også vant med å organisere begravelser og bisettelse over telefon eller via videomøte. 

Om du har spørsmål rundt arv og skifte, vil din begravelsesrådgiver være behjelpelig med å kontakte tingretten (tidligere skifteretten) på deres vegne.

Begravelsesbyrå Hole

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Hole

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Hole

Lavendla begravelsesbyrå i Hole tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Hole

Lavendla begravelsesrådgivere er kjent med å planlegge begravelse og bisettelse i alle former, uavhengig av livssyn. Vi bistår med organisering av kirkelig, borgerlig og livssynsnøytral begravelse. 

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse Hole

For en kirkelig begravelse i Hole, vil vi ta kontakt med presten slik at nærmeste pårørende får tid til å snakke om de vonde følelsene som man kan kjenne i en overveldende sorgprosess. I møtet med presten vil dere også gå gjennom seremonien, og det kan kjennes som en god trøst at en kirkelig seremoni skjer innenfor velkjente, faste og trygge rammer. 

Din rådgiver vil også hjelpe med å tilpasse eventuelle musikalske innslag de etterlatte måtte ønske, for å få en mer personlig seremoni.

Les mer Les mindre

Borgerlig, humanistisk eller livssynsåpen begravelse i Hole

Om du som pårørende vet at du ønsker å avholde en borgerlig, humanistisk eller livssynsåpen begravelse, er våre rådgivere i Lavendla godt kjent med en slik seremoni. Vi vil finne egnede lokaler og bistå med planlegging og organisering slik at pårørende får tatt et trygt og verdig farvel med den avdøde.

Les mer Les mindre

Kirker i Hole

I Hole er det Bønsnes kirke og Hole kirke som benyttes mest til begravelses-seremonier. 

Hole kirke ble bygd på 1200-tallet og er en langkirke som er bygget i stein. Fra dens opprinnelige stand er det kun skipet som er ivaretatt. Alt annet er restaurert eller erstattet, hvor siste oppdatering ble utført i 1954. Kirken har en kapasitet på 350 plasser. 

Bønsnes kirke er også en eldre kirke, og cirka 100 år eldre enn Hole kirke. Like foran klokketårnet til kirken står en bauta til Olav den helliges minne. Og noe av grunnen til dette er fordi det på folkemunne sies at det var nettopp han som bygget kirken. Kirken har en kapasitet på 80 plasser.

Les mer Les mindre

Kapell i Hole

Sollihøgda kapell er plassert i Hole kommune og har en kapasitet på 70 plasser. Den ble bygget i 1911 og er designet av arkitekten Herman M. Backer. Som et alternativ til kapell i Hole, finner du Hole bo- og behandlingssenter. I dette lokalet holdes det gudstjenester og andre seremonier.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Hole

Hole kirkegård er en av gravplassene i Hole kommune. Ta kontakt med din Lavendla begravelsesrådgiver for oversikt over alle gravplasser i Hole.

Les mer Les mindre