GJØR DET VANSKELIGE LETTERE

Begravelsesbyrå Hole

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Hole

Hos Lavendla begravningsbyrå Hole får du en personlig rådgiver som hjelper deg når noen er død. Vi har vakttelefon døgnet rundt og du velger selv om du vil møte begravelsesrådgiveren i et av våre lokaler eller ved et hjemmebesøk. Om du heller ønsker det, kan vi også møtes over telefon eller video.

Siden oppstarten i 2014 har Lavendla jobbet for at du som pårørende skal føle deg trygg og du skal få akkurat den hjelpen du trenger. Om du vil kan du velge rådgiver direkte fra vår hjemmeside ut fra tilgjengelighet, kompetanse og tidligere kundeomdømme.

Din rådgiver er din personlige støtte og følger raskt opp eventuelle spørsmål du måtte ha. For å sikre din trygghet er alle Lavendlas rådgivere er utdannede og sertifiserte i Lavendla Academy.

Kontakt oss på 23 65 11 00 så hjelper vi deg!

Lavendla begravelsesbyrå Hole
Vi gjør det vanskelige lettere

begravelsesbyrå møde Hole

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Hole

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Hole

Vårt oppdrag er å tilrettelegge for at avskjeden blir som du ønsker. Vår erfaring er at lydhørhet kommer først, ekspertise og gode råd kommer senere. Derfor har vi bygget hele vår virksomhet rundt deg som pårørende.

Vårt mål er å gjøre det vanskelige lettere. Våre verdier forteller hvem vi er, og hvordan vi utfører vårt arbeid.

Med dine forutsetninger som utgangspunkt gir vi deg den støtten du trenger når du skal planlegge en gravferd.

Lydhørhet, Mot og Driv – Det er Lavendla.

Ofte stilte spørsmål

Hva hjelper Lavendla til med?

Lavendlas engasjerte begravelsesrådgivere hjelper pårørende organisere en gravferd når noen er død.

I tillegg til praktisk hjelp til transport av avdøde og planlegging og gjennomføring av gravferden er det ofte fint for pårørende å ha en trygg rådgiver som kan hjelpe å holde i trådene etter et dødsfall.

Hvordan kan jeg få hjelp av Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser seg ditt behov. Du og rådgiveren kan enten møtes hjemme hos deg, eller i våre lokaler, eller over telefon/video om det er flere som vil delta fra ulike steder.

Du selv velge hvilken av Lavendlas rådgivere du ønsker å få hjelp av, se dine lokale rådgivere her.

Hva koster en begravelse i Hole?

En vanlig gravferd i Hole koster gjerne mellom tretti og femti tusen kroner avhenigig av dine valg, men vi tilbyr gravferder fra 9.995 kr, og kan også tilby komplette gravferder innenfor maksbeløpet for NAVs behovsprøvde gravferdsstønad.

Se flere priseksempler her.

Når skal begravelsen gjennomføres?

Gravferden skal gjennomføres innen 10 virkedager etter dødsfallet.

Det er også mulig å gjennomføre seremonien som en urneseremoni etter en kremasjon, da kan det gå opptil 6 måneder.

Finnes det offentlige stønader til gravferden?

Ja. Mot en egenandel, dekker NAV båretransporten dersom den samlede avstanden til nærmeste naturlige gravsted over 20 km.

I tillegg er det mulig å søke NAV om behovsprøvd gravferdstønad dersom det ikke er midler i boet. Maks stønadsbeløp er 26 011 kr.

Hva er en minneside?

Foruten at minnesiden gir andre pårørende mulighet til å være med å minnes avdøde, er siden stedet hvor praktisk informasjon om gravferden er samlet.

Her annonseres tid og sted for seremonien og annen praktiske tjenester som påmelding til minnesamvær, streming av seremoni, blomsterhilsner, dødsannonser og programhefte.

Se Lavendlas minnesider her.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Hole

Lavendla begravelsesrådgivere er kjent med å planlegge begravelse og bisettelse i alle former, uavhengig av livssyn. Vi bistår med organisering av kirkelig, annen religiøs retning, humanetisk og livssynsåpen begravelse. 

Les mer Les mindre

Livssynsåpen begravelse Hole

Om du som pårørende vet at du ønsker å avholde en holistisk, humanistisk eller helt livssynsåpen begravelse, er våre rådgivere i Lavendla godt kjent med en slik seremoni. Vi vil finne egnede lokaler og bistå med planlegging og organisering slik at dere som pårørende får en seremoni slik dere ønsker. 

Holistisk forbund tilbyr ritualledere, Humanetisk forbund tilbyr gravferdstalere og vi i Lavendla tar også på oss oppdraget å være seremonileder for gravferden.

Sollihøgda kapell er plassert i Hole kommune og har en kapasitet på 70 plasser. Som et alternativ til kapell i Hole, finner du Hole bo- og behandlingssenter. I dette lokalet holdes det både gudstjenester og andre livssynsåpne seremonier.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Hole

For en kirkelig begravelse i Hole, vil vi booke kirke, prest og organisk for dere. Presten vil så ta kontakt med dere for å snakke om den avdøde, seremonien og ønskede salmer. Deretter vil presten lage et utkast til minnetalen som dere får tilsendt. 

Din rådgiver i Lavendla vil hjelpe deg med eventuelle musikalske innslag, samt koordinere og gjøre alle nødvendige bestillinger, som for eksempel transport og blomster. 

Les mer Les mindre

Kirker i Hole

I Hole er det Bønsnes kirke og Hole kirke som benyttes mest til begravelsesseremonier. 

Hole kirke har en kapasitet på 350 plasser. 

Bønsnes kirke har en kapasitet på 80 plasser.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Hole

Hole kirkegård er en av gravplassene i Hole kommune. Ta kontakt med din Lavendla begravelsesrådgiver for oversikt over alle gravplasser i Hole.

Les mer Les mindre