lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Gjerdrum

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Gjerdrum

Hos ditt begravelsesbyrå Gjerdrum står din gravferdskonsulent klar til å ta deg imot. Vi har forståelse for at mange og ulike følelser kan oppstå, og møter deg akkurat der du er. Vårt mål er å skape ro og trygghet ved å bistå med alt det praktiske rundt organiseringen av begravelsen eller bisettelsen. Vi er her for å gjøre det vanskelige lettere.

Rask hjelp. Etter at vi har mottatt din henvendelse via e-post, nettside eller på telefon avtaler vi en tid for å planlegge begravelsen. Hos oss får du en personlig rådgiver som er der for deg gjennom hele prosessen

Planlegging i trygge rammer. Du kan selv velge om din gravferdskonsulent skal komme hjem til deg for planlegging, eller om du ønsker å komme til våre lokaler. Vi har også god erfaring med å gjøre planleggingen over telefon eller videomøte.

Begravelsesbyrå Gjerdrum

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Gjerdrum

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Gjerdrum

Lavendla begravelsesbyrå i Gjerdrum tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Gjerdrum

Vi i Lavendla er opptatt av både en verdig planlegging og en verdig gjennomføring av gravferden, og slik at dere som pårørende får tatt et farvel med avdøde på en måte som passer dere. Vi anerkjenner alle ønsker og behov og er behjelpelig med alt arbeid omkring en gravferd uavhengig av livssyn. 

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Gjerdrum

Våre gravferdskonsulenter i Gjerdrum er kjent med å tilpasse begravelses-seremonier til ulike religioner og livssyn. Vi kan også bistå med planlegging av minnesamvær og seremoni ved urnenedleggelse, om det er et ønske.

Det finnes ulike kapell og lokaler i Gjerdrum som kan benyttes for livssynsåpen gravferd. Din lokale Lavendla-rådgiver vil hjelpe deg å finne de rette lokalene for akkurat din seremoni. 

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse i Gjerdrum

En kirkelig begravelse foregår i faste rammer og i henhold til Den Norske Kirkes liturgi for gravferd. Dette gir en forutsigbar ramme på seremonien, og mange finner trygghet i nettopp det. Din Lavendla-rådgiver vil informere presten som igjen kontakter pårørende for et møte. Der kan dere komme med ønsker om hvilke salmer og sanginnslag dere ønsker å benytte. Og dere forteller presten om den avdøde slik at vedkommende får skrevet en minnetale.

Vanlige innslag i en begravelse er: klokkeringing,  tre salmer, skriftlesing, bønn, minnetale og eventuelle personlige innslag som sang- eller musikkinnslag.

Levende musikk skaper en helt spesiell stemning. Det vanligste er å ha tre solo-innslag i tillegg til de tre salmene, og din Lavendla-rådgiver hjelper deg å finne musiker eller sangsolist til den musikken dere ønsker i bisettelsen. 

Les mer Les mindre

Kirker i Gjerdrum

Gjerdrum har to kirker – Gjerdrum kirke og Heni kirke. Kirkene har plass til henholdsvis 350 og 250 personer. 

Les mer Les mindre

Gravplasser i Gjerdrum

Gjerdrum kirkegård og Heni gravplass er gravlunder i Gjerdrum. Din gravferdskonsulent hos Lavendla vil gi deg all nødvendig informasjon om gravplass i Gjerdrum.

Les mer Les mindre