Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Eidsvoll

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Eidsvoll

Vi i Lavendla ønsker å hjelpe deg med å arrangere gravferd. Uansett hva slags seremoni du ønsker, så kan vi hjelpe deg. Vi møter deg der du er, med full forståelse for at den situasjonen du er i, kan vekke mange og ulike følelser.

Personlig rådgiver. Hos Lavendla i Eidsvoll får du en personlige begravelsesagent som følger deg hele veien. Vi gir deg en ro rundt planleggingen og en trygghet på at vi tar oss av alt det praktiske.

Fleksible. Vi møter deg hjemme hos deg eller du kan komme til våre lokaler i Eidsvoll. Vi har også god erfaring med å bruke telefon eller videokonferanse. Det viktigste for oss er at vi gjør det vanskelige lettere, ved at vi tilpasser oss din hverdag. Ta kontakt i dag, så vil du høre fra oss med det samme.

Begravelsesbyrå Eidsvoll

 

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Eidsvoll

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Eidsvoll

Lavendla begravelsesbyrå i Eidsvoll tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag.

Ofte stilte spørsmål

Hva hjelper Lavendla til med?

Lavendlas engasjerte begravelsesrådgivere hjelper pårørende organisere en gravferd når noen er død.

I tillegg til praktisk hjelp til transport av avdøde og planlegging og gjennomføring av gravferden er det ofte fint for pårørende å ha en trygg rådgiver som kan hjelpe å holde i trådene etter et dødsfall.

Hvordan kan jeg få hjelp av Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser seg ditt behov. Du og rådgiveren kan enten møtes hjemme hos deg, eller i våre lokaler, eller over telefon/video om det er flere som vil delta fra ulike steder.

Du selv velge hvilken av Lavendlas rådgivere du ønsker å få hjelp av, se dine lokale rådgivere her.

Hva koster en begravelse i Eidsvoll?

En vanlig gravferd i Eidsvoll koster gjerne mellom tretti og femti tusen kroner avhenigig av dine valg, men vi tilbyr gravferder fra 8.995 kr, og kan også tilby komplette gravferder innenfor maksbeløpet for NAVs behovsprøvde gravferdsstønad.

Se flere priseksempler her.

Når skal begravelsen gjennomføres?

Gravferden skal gjennomføres innen 10 virkedager etter dødsfallet.

Det er også mulig å gjennomføre seremonien som en urneseremoni etter en kremasjon, da kan det gå opptil 6 måneder.

Finnes det offentlige stønader til gravferden?

Ja. Mot en egenandel, dekker NAV båretransporten dersom den samlede avstanden til nærmeste naturlige gravsted over 20 km.

I tillegg er det mulig å søke NAV om behovsprøvd gravferdstønad dersom det ikke er midler i boet. Maks stønadsbeløp er 26 011 kr.

Hva er en minneside?

Foruten at minnesiden gir andre pårørende mulighet til å være med å minnes avdøde, er siden stedet hvor praktisk informasjon om gravferden er samlet.

Her annonseres tid og sted for seremonien og annen praktiske tjenester som påmelding til minnesamvær, streming av seremoni, blomsterhilsner, dødsannonser og programhefte.

Se Lavendlas minnesider her.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Eidsvoll

Hadde den avdøde egne ønsker for sin bisettelse? I så fall kan det være en god start på planleggingssamtalen med Lavendla i Eidsvoll. Vi har erfaring med alle typer seremonier; kirkelig, humanetisk, livssynsåpen eller annen religiøs gravferd. Det finnes mange former og det viktigste for oss er at det blir en begravelse slik dere som pårørende vil ha den.

Les mer Les mindre

Livssynsåpen bisettelse Eidsvoll

I en livssynsåpen bisettelse bestemmes hele innholdet av dere som pårørende. Seremonien kan gjennomføres hvor dere vil og hvordan dere vil. Vi er behjelpelige med lokaler eller steder som egner seg, og vi bistår med alt det praktiske.

Råholt kapell er tilrettelagt som livssynsnøytralt seremonirom og egner seg godt til gravferder.

Les mer Les mindre

Kirkelige gravferder Eidsvoll

Mange velger kirkelig gravferd. En kirkelig gravferd gir en fast og verdig ramme rundt en begravelse. Kirkens liturgi gir likevel dere pårørende mulighet for å velge salmer samt egne musikkinnslag, som for eksempel instrumental solist eller sangsolist.

Vi bistår med alle detaljer ved gravferden dere ønsker.

I Eidsvoll er Eidsvoll kirke og Råholt kirke fine steder å gjennomføre begravelsen i.

Les mer Les mindre

Gravsteder Eidsvoll

I Eidsvoll kan alle gravlegges på Eidsvoll kirkegård uavhengig av livssyn og gravferdsseremoni. Det finnes flere ulike gravformer. Du kan velge kistegrav, urnegrav, eller for eksempel anonym eller navnet minnelund.

Vi i Lavendla hjelper dere ved behov.

Les mer Les mindre