lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Drøbak

Velkommen til Lavendla, ditt begravelsesbyrå i Drøbak

Velkommen til ditt begravelsesbyrå Drøbak. Når du har mistet en av dine nære og kjære vil våre gravferdskonsulenter hjelpe deg med å holde orden på alt det praktiske. Å planlegge en begravelse eller bisettelse kan være både overveldende og sårbart. Derfor kan det være betryggende at din konsulent hos Lavendla kan bistå med organiseringen av hele begravelsen.

Tilgjengelig og raskt på plass. Når du kontakter oss på nett, over telefon eller via e-post er vi raske med å komme tilbake til deg. I vår dialog med pårørende får du tildelt din egen Lavendla konsulent som vil følge deg hele veien.

Vi møter deg der du er. Om du ønsker at vår konsulent skal komme hjem til deg, vil vi gjerne det. Vi tilbyr også å møte i våre varme lokaler, eller planleggingen av begravelsen kan skje over telefon og videomøte. I denne prosessen gir vi deg ro og trygghet og sørger for at de etterlatte får tatt et verdig farvel. 

Juridisk hjelp ved spørsmål til tingretten (tidligere skifteretten). Hos Lavendla begravelsesbyrå Drøbak, har vi tilgjengelige jurister som kan bistå med ulike utfordringer som kan dukke opp rundt arv og skifte. For ved et dødsfall er det mye praktisk som skal ordnes. Det kjenner våre fagfolk godt til, og vil kunne svare på de ulike spørsmålene du skulle ha rundt dette. 

Begravelsesbyrå Drøbak

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Drøbak

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Drøbak

Lavendla begravelsesbyrå i Drøbak tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Drøbak

Ved arrangering av begravelse i Drøbak vil våre begravelsesagenter bistå med å organisere alt det praktiske. Vi er trygge i vår kunnskap rundt organisering av kirkelig og livssynsnøytral begravelse. Vi har også god kjennskap til å planlegge muslimske og katolske begravelser. 

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse Drøbak

En kirkelig begravelse eller kirkelig bisettelse vil ligne på en gudstjeneste og inkludere mange av de samme elementene. Ved en kirkelig seremoni følges også Den Norske Kirkes liturgi for gravferd, slik at det er trygge og gode rammer rundt seremonien.

Les mer Les mindre

Borgerlig, humanistisk eller livssynsåpen begravelse i Drøbak

Våre gravferdskonsulenter i Drøbak er velkjent med å arrangere borgerlig, humanistisk og livssynsåpne begravelser. Vi tilpasser også seremonier ut fra andre religioner og livssyn. 

Les mer Les mindre

Kirker i Drøbak

Drøbak kirke kalles også for Vår Frelsers kirke. Kirken ble bygget i tømmer i 1776 og innviet samme år. Formen på kirken etterligner Oslo domkirkes form, og er inspirert av denne. På 1900-tallet har den blitt restaurert to ganger. Kirken har en kapasitet på rundt 335 plasser. 

Frogn kirke ble bygget i murstein i 1999, og er en flott langkirke som er plassert i Frogn kommune. Drøbaks innbyggere benytter også denne kirken ved sine seremonier. Kirken har en kapasitet på 240 plasser.

Les mer Les mindre

Kapell i Drøbak

Smia kapell er benevnet som et flerbrukshus, men er blitt vigslet til kirke. Det er sjeldent det avholdes bregravelses-seremonier her da det kun har en kapasitet på 60 plasser. Men det finnes flere andre lokaler som kan benyttes for en slik seremoni. Ta kontakt med din lokalkjente konsulent i Lavendla for å finne det rette lokalet til deres minneseremoni.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Drøbak

Det finnes ulike gravlunder og gravplasser i Drøbak, med tilrettelagte minnelunder i forhold til urnenedsettelse eller kistenedsenking. Ta kontakt med din konsulent hos Lavendla for mer informasjon.

Les mer Les mindre