lavendla begravelsesbyrå

Gjør det vanskelige lettere

Begravelsesbyrå Ås

Lavendla Begravelsesbyrå Ås

Velkommen til ditt begravelsesbyrå Ås. Vi forstår at sorg og savn er smertefullt, og kjenner godt til den overveldende følelsen som kommer når pårørende forstår at de også må arrangere en begravelse midt i det vonde. Hos Lavendla begravelsesbyrå Ås kan vi bistå med alt det praktiske rundt begravelsen, slik at du kan kjenne på ro og trygghet. 

Raskt på plass og lett tilgjengelig. Du kan nå oss enkelt på telefon, e-post eller via kontaktskjemaet vårt på nettsiden. Og det tar ikke lang tid før din dedikerte begravelsesagent fra Lavendla i Ås tar kontakt med deg for å avtale møte. 

Vår begravelsesagent møter deg der du er. Om du ønsker at vår konsulent skal komme hjem til deg for planlegging av begravelse eller bisettelse, så gjør vi det. Vi har også et åpent og velkomment kontor vi kan møtes i, eller vi kan planlegge det nødvendigste over telefon eller videomøte. Våre konsulenter er kjent med å møte de pårørende i ethvert rom.

Juristene våre er klare for å hjelpe deg. Vi kjenner til at etterlatte ofte møter på spørsmål rundt arv og skifte, og derfor har vi i Lavendla jurister tilgjengelig til å hjelpe deg med å besvare alt du måtte lure på rundt tingretten (tidligere kalt skifteretten), skifte og arv.

Begravelsesbyrå Ås

Vi hjelper deg med å arrangere begravelser i Ås

Kontakt oss

Ring oss på 23 65 11 00 eller send dine detaljer, og vi vil sette deg i kontakt med en gravferdskonsulent direkte. Vi vil komme tilbake til deg for å bekrefte tid og sted. Hvis du ønsker, kan du velge din personlige gravferdskonsulent over.

Om Lavendla begravelsesbyrå Ås

Lavendla begravelsesbyrå i Ås tar ansvar for alle detaljer ved gravferden. Vår begravelsesrådgiver er din kontakt gjennom hele prosessen. Våre rådgivere finnes i hele landet og gjør sitt beste for å tilby møtetider som passer din hverdag. Mange vil ses eller prate på kvelden, når barna har lagt seg eller i helgen når hverdagen tar en pause. Om du vil møtes fysisk er opp til deg.

Vi kjenner til at det kan være turbulente følelser og krevende å miste noen, og som følge av det gjør vi alt vi kan for å passe inn i ditt hverdags-puslespill. På denne måten prøver vi å gjøre det vanskelige lettere.

Forskellige typer begravelser

Begravelsesritualer varierer med både religion, livssyn og lokale tradisjoner. Vi i Lavendla har omfattende erfaringer med alle typer begravelser og hjelper deg slik at gravferden blir akkurat slik du ønsker.

Begravelse Ås

Når du kontakter våre konsulenter i Ås, får du bistand til å organisere begravelse kirkelig, borgerlig, humanistisk eller livssynsnøytral begravelse. Vi kjenner godt til hvilke lokaler som kan brukes til de ulike seremoniene i Ås, og kan hjelpe deg med alt det administrative og praktiske.

Les mer Les mindre

Kirkelig begravelse Ås

En kirkelig begravelse eller bisettelse i Ås vil foregå på nesten samme måten som en gudstjeneste, mens de pårørende er i kapellet eller i kirken. I dialog med presten vil de pårørende snakke om hvilke minner det er viktig å fremheve om den avdøde. Lavendla kan også tilrettelegge for ulike musikkinnslag og bestille lokale solister til seremonien dersom det er ønskelig.

Les mer Les mindre

Borgerlig, humanistisk eller livssynsåpen begravelse i Ås

Lavendla kan hjelpe med å planlegge en borgerlig, humanistisk eller livssynsåpen begravelse i Ås. Ved å organisere en livssynsnøytral seremoni vil vi tilpasse seremonien og minnestunden etter de etterlattes ønsker, og finne hvilke lokaler som kan passe best for deres avskjedsstund. 

Les mer Les mindre

Kirker i Ås

I Ås er det tre kirker, og dette er: Ås kirke, Nordby kirke og Kroer kirke. Ås kirke ble bygd i 1867 og er en langkirke med en kapasitet på 350 plasser. Nordby kirke sto ferdig i 1826 og er bygget i tømret tre. Kirken har en kapasitet på 140 plasser. Kroer kirke ble bygd i 1925 og ble bygget med teknikken lafting. Bygget har en kapasitet på 120 plasser.

Les mer Les mindre

Kapell i Ås

Selv om det kanskje ikke er noen tilgjengelige kapell i Ås, finnes det flere egnede lokaler som kan benyttes til begravelse og bisettelse. Ta kontakt med din Lavendla gravferdskonsulent så vil vi hjelpe deg med å finne det lokale som passer best for seremonien dere ønsker.

Les mer Les mindre

Gravplasser i Ås

Ås kirkegård og Nordby kirkegård er blant gravplassene i Ås. Og i Ås kommune står pårørende fritt til å velge hvilken type grav som ønskes. Kistegrav, urnegrav, urnenedsettelse, navnet minnelund, anonym minnelund og askespredning er noen av alternativene. Det finnes for øvrig egne regler for navnet minnelund på Nordby kirkegård og Ås kirkegård. Ta kontakt med din Lavendla konsulent om du har spørsmål rundt gravlunder i Ås.

Les mer Les mindre